Fri frakt på ordre over 4500kr,-

Libretto kom til meg som føll i 1988, en svart liten krabat. Han utviklet seg til å bli en stor og vakker svart hest – veldig snill, men samtidig en som ga tydelig uttrykk når det var noe som plaget han. 

 

Vi hadde et veldig spesielt forhold; vi løp tur, plukket blåbær, svømte, gikk lange turer sammen. Man sier at hunden er menneskets beste venn – Libretto var min beste venn. 

 

I 2003 begynte Libretto å vise tegn på at han ikke var i balanse.  Han stoppet rett og slett bare opp. Han bukket på sprangstevner og ville bare hoppe en klasse. Å ta en klasse til kunne jeg bare å glemme – kom ikke over startlinjen en gang. 

Jeg tok pauser fra stevner da jeg tenkte at han hadde fått nok av det, men uten bedring. 

 

Veterinær neste tenkte jeg – Libretto var hos forskjellige veterinærer på Østlandet, tok patellaoperasjon, var hos osteopat, kiropraktor, akupunktør, you name it… men uten forbedring.

 

Under min oppvekst i Sør Afrika brukte vi en del røtter og urter for å hjelpe kroppen til å reparere seg selv, da det var langt til legen. Faren min brukte sine blandinger på oss barn og våre dyr, noe som fungerte fint i de fleste tilfellene. 

Med kunnskapen derfra, søkte jeg ut i verden for å få tak i disse blandingene og kom bort i Herbs of the World i USA som har over 400 formler. Loryhl Davis som er urtespesialisten anbefalte 3 urteblandinger som var tilpasset Libretto’s problemer.

Kroppen til Libretto responderte veldig bra og en måned seinere var han tilbake til sitt gamle jeg, som jeg kjente han. I tillegg til urter, brukte jeg Marie Tobiasen hos Klinikk Soleo for å få en helhetlig behandling, noe som gav en hurtig respons. Dessverre ble det ikke flere stevner på oss, da det hadde vært for mange dårlige opplevelser. 

Han levde godt i mange år, akkurat som tjuren Ferdinand. Han koste seg med turer i skogen og luktet på blomstene frem til han ble 23 år og krysset broen til de evige beitemarkene. 

 

Med denne erfaring ønsket jeg å hjelpe andre dyreeiere. Gjennom å knytte fagfolk sammen, både skolemedisin og tradisjonell medisin (veterinærer, osteopater, fysioterapeuter, kiropraktorer, ernæringsspesialister og urtespesialister), gjør vi det beste vi kan for våre dyr. 


Med andre ord, ja takk begge deler.