På salg!

Skogssalva pakke hest og rytter

kr 599,00

-13%

Tomt på lager

Her finner du hestens venn SKOGSSALVE på 250 ml i praktisk pipettflaske, den spraybare SKOGSSALVEN på 250 ml og vår uvurderlige SKOGSSALVE Roll-On på 500 ml for rytteren.

Tilbakemelding fra Alexandra Hallgren -Sverige: ”Våra två hästar var som tokiga i flera dagar. Tog ut veterinären för provtagning osv, men dom hittade ju ingenting! Tillslut hittade vi massvis med älglus i svansroten på bägge hästarna. Jag har verkligen fobi för dessa älglus!! Ställde mig i stallgången och beställde denna spray FÖRSVINN (Skogssalva). Efter en dag kom den på posten. På kvällen när jag tog in hästarna kom ja på att man kunde testa vad som hände om man spraya i svansen, ca 2 min så kryllade de utav älglus uppe på rumpan på bägge hästarna! Helt otroligt! Nu är vi i princip helt fria från älglus hemma.”

 

Skogssalve Spray er vår sommersalve på sprayflaske (uten bivoks, men med tilsetning av eddik). Brukes for å hindre flått, hjortelus eller andre irriterende insekter å få fotfeste på mennesker og dyr. Sprayen bør strykes ut i et tynt lag over pelsen. Skal ikke sprayes i øyne eller åpne sår.

Kombineres med fordel med SKOGSSALVE. Ristes kraftig før bruk for å unngå at munnstykket blir tett. Snu flasken opp-ned og spray munnstykket tomt etter bruk.

Skogssalve Roll-on er en flytende sommersalve i roll-on for mennesker. Den demper kløe etter insektsbitt, og den er mykgjørende for tørr hud.

Inneholder økologisk og godkjent rapsolje, bivoks og finnmarksspors som skogsapoteket selv utvinner. Salven kan farge av på lyse klær/pels, men vaskes lett vekk med såpe og vann.

Brukerveiledning hest: Salven kan med fordel smøres mellom bakbein og på brystet på hesten, for å lindre kløe etter insektsbitt. Mykgjør huden slik at flue egg løsner. I hjortelus sesongen smøres halen inn med salven. Dette for å skremme vekk hjortelusen.

Skogssalven kan brukes som et hudpleie produkt, i tillegg til veterinærmedisinsk behandling ved skabbangrep. Best resultat får man om området barberes rent før salven appliseres. Gjenta 1-2 ganger i uken frem til problemet er borte.

Salven kan brukes sammen med SKOGSSALVE SPRAY

 

Referanser Skogsapoteket

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Str

1 kg