Loppefrø 3,5 kg
kr 595,00 Kjøp

Loppefrø 3,5 kg

kr 595,00

Psylliumfrø, også kalt loppefrø, er kjent for sine gode egenskaper for å normalisere og støtte tarmfloraen og tarmslimhinnen. Produktet vårt består av 100% organisk sertifiserte psylliumfrø av høyeste kvalitet, uten tilsetningsstoffer og sukker.
Støtter hestens tarmslimhinne
– Løs avføring, væske
– Hard avføring
– kolikk, hester som spiser sand
Frøet har et ytre “gelelignende” skall som inneholder vannløselige fibrer som fungerer i magen som et bindingsmiddel. Frøet støtter hestens tarmslimhinne i forbindelse med løs avføring, væske, hard avføring og hester som har en tendens til å få kolikk lett. Kan bidra til å drive ut sand fra tarmene som kan føre til kolikk, men det viktigste er å prøve å kontrollere hestens inntak av sand for å minimere risikoen for sandkolikk. Gelen som dannes har prebiotiske egenskaper for hestens mage og tarm.
Vi anbefaler at du bruker disse hele organiske loppefrøene, da de har en bedre slimdannende evne samt lengre holdbarhet og er fri for plantevernmidler og andre giftstoffer. Vi anbefaler å trekke frøene i bløt før de fôres med minst dobbelt så mye vann i ca. 5-10 minutter. Når frøene trekkes i vann, dannes et gelelignende stoff rundt frøet, som er skånsomt mot slimhinnen i mage og tarm.
Blandes med fordel med annet kraftfôr.
 Ikke fore sammen med olje i samme porsjon da frøene mister sin klebrige evne.
100% Økologisk sertifisert Loppefrø (Plantago Ovata)
DOSERING
Ponnier: 4-8 ss
Hest: 4-8 ss
Antall doser per pakke
3,5 kg – 70 dagers doser
* 1 daglig dose = 48 gram / dag = 4 ss
1 ss = 12 gram frø.
Fôrer som en kur i maksimalt 30 dager.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3,5 kg