Försvinn Extra salve mugg

kr 399,00

Försvinn Extra er en flytende, mykgjørende salve for hud, poter og karledd på hester. Salven absorberes fort inn i huden. Linder kløe etter stikk fra bitende insekter som mygg, knott og brems. Utmerket om hesten har mugg.

Dersom hesten har mugg, anbefaler vi å øke immunforsvaret med DiVet og et mineral tilskudd som Activ Mineral eller ViVet uretmineraler.

DiVet fordøyelsen,Active Mineral,ViVet urtemineraler

Salvaen inneholder kun naturlige ingredienser: rapsolje, Dalbrent fintjære, finnmarkspors og ringblomstolje. Salvaen masseres inn daglig på det angrepne området.

250 ml

Tilbakemelding fra en dansk kunde- Lille Hadberg som har brukt Forsvinn på en hest med mugg.

”Jeg har gennem de sidste 1.5 år kæmpet en brav kamp for at slå skab/muk ned på min hoppes ene bagben. Lige meget hvilken produkter jeg har prøvet har intet virket. Faldte tilfældigvis over Skogsapotek og tænkte det var et spændende produkt, efter få dages overvejelser bestilte jeg Forsvinn. Allerede efter 1 uge kunne jeg se mærkat forskel, hun er kun vaske med sæbespåner engang om ugen for at få skidtet helt væk, ellers har jeg smurt 3-4 gange om ugen. Forsvinn vil fremover være at finde på hylden hos mig.”

 

 

Anna Olofsson, Gunnebo

”Har haft problem med mugg och rasp på mitt Friesersto, provat många olika medel, men inget varit så effektivt som Försvinn,  även använt ringblommssalvan som jag tycker är mjukgörande och bra. Känns bra att allt är giftfritt och från naturen.”

 

Flere referanser finner du her

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,5 kg
Str

250 ml