Aktuelt

Høyball Flexi kommer til lager denne uken! Begrenset antall!

Høyball Flexi er en høyball laget av myk gummi som er enkel å fylle og rengjøre. Den myke gummien reduserer risikoen for skader, men hold gjerne hesten under oppsyn hvis mulig. Du kan fylle bollen med høy, og hvis du vil, kan du også legge til noen ekstra godbiter som gulrøtter eller eplebiter. 

Høyballen underholder og forlenger hestens spisetid i flere timer.

– Holder hesten opptatt

– Egnet i stall, beite eller i transport.

Fyll med høy, gulrøtter, biter av eple, halm, gress eller urter.

Bestill her

 
 
 
«Jag har märkt en mängd förbättringar av Inflaboost DHA» Jennifer Fogh Pedersen är en elit hoppryttare som bor i Tyskland sedan 2012. I stallet har hon plats för upp till 32 hästar som hon tränar och tävlar i hoppning upp till 160 cm klasser. Hon har varit testryttare på Bruksproven i Sverige hela 7 gånger! Jennifer har efter rekommendation från veterinär Jeanette Adler testat Inflaboost DHA och här kan ni läsa hennes upplevelse: «Inflaboost DHA Supplement is amazing! Since I started using Inflaboost I have felt several positive improvements by our horses! To mention some of them – they feel more relaxed (and especially the stallions less stressed and more concentrated), their movements feel looser and softer, their general well-being seems better and it really boosts their immune system 🙏🏻😍 I am so happy that I found this product and I also highly recommend it to everyone who would like to do good for their horses or dogs 🙌🏼❤️ There are even similar supplements for us humans too!»
Sliter hesten med mugg – har du prøvd Forsvinn Extra fra Skogsapoteket?

Super produkt å bruke dersom hesten sliter med mugg. Den demper kløe etter insektsbitt og kan derfor brukes på bitt av mygg, knott og brems. Inneholder godkjent rapsolje, økologisk og godkjent bivoks, samt Prima gyllengul Dalbränd fintjære av reneste kvalitet fra kvae-rike furustubber.

Skogsapoteket Försvinn Extra

BREAKING NEWS FOR MINERALS BY NORDIC FANS!

Minerals by Nordic ønsker å gi deg et introduksjonstilbud på 20% fra 23 – 29 november.

Minerals by Nordic nå i Norge

Etter ønske fra hesteeiere i Norge har vi inngått samarbeide med svenske Minerals by Nordic. Vi har nøye vurdert deres produkter som er fri for tilsetningsstoffer og fyll. 

Vi oppdaterer nettbutiken fortløpende, men savner du noe fra Minerals by Nordic, send oss en e-post om hva du ønsker.

For mer informasjon om  se : Minerals by Nordic

Se nettbutikken for oversikt Hest

Tilbakemeldinger fra kunder

Previous
Next

Det er tid til NeVet - Nyttårsforberedelse

NeVet støtter tusenvis av hunder hvert år, slik at de ikke blir skremt av lydene (og blinkingen) fra fyrverkeriet, bare registrerer det uten å bry seg. Ved bruk av NeVet fra og med midten/slutten av november, og frem til etter nyttår, vil dyret vanligvis være svært mye mindre påvirket av fyrverkeriet. Hvis vi har en hund som får fullstendig panikk, bruker vi AdhD i samme tidsperiode i stedet for NeVet. AdhD er også riktig å bruke hvis vi allerede er i desember, før folk begynner å tenke på hjelp til hunden på nyttårsaften. Den raskeste responsen vi har sett, er en hund som startet på AdhD bare to dager før nyttårsaften, og var helt rolig gjennom hele kvelden. NeVet finnes for hester, hunder og katter. AdhD er det kun en og samme for alle dyr.
Previous
Next

Skogsapoteket honningssalve

Fra skade til helbredelse på 1 måned

Sliter hunden med kløe?
Vask hunden med mild såpe/ såpeflak, desinfisere med Agiovet. Spray området etter tørking med 2cure. For å komme i balanse innvendig anbefales DiVet for fordøyelsen, hvor 70% av immunsystemet  befinner seg. For å styrke de siste 30%  brukes Imvet for å  optimalisere  immunsystemet.