Referanser

Osteopat Jeanette Adler

Frida & Ronja

Bare i løpet av det siste året har Ronja overrasket meg så mye at det er helt ubeskrivelig!🤩

Ronja var den hesten som ikke ville ha kos, ikke ville bli stelt med og kunne godt finne på å dra til deg midt i fjeset med hodet hennes om du stod på et sted til «feil tid». Men det siste året har en stor forandring blitt gjort, og den forandringen var for det gode
Etter at Ronja startet på @crosscountryherbs sine produkter har hun fått en helt annen personlighet og væremåte! Ronja som var ekstremt frekk har nå forandret seg til en hoppe som viser kjærlighet, omsorg og viser tydelig hva ho vil og ikke vil på en måte som ikke har noe slags «vold» innblandet. Ho har grodd både manen og panneluggen sin så mye at det er helt sykt!
Temperamentet hennes er langt ifra sånn det var før og ho viser seg selv som en god men direkte hoppe. Vi har fått god hjelp av @crosscountryherbs til å få alt dette til og det setter vi så ekstremt stor pris på! Inflaboost og Activ mineral er to produkter jeg sverger til med hånda på hjertet! Ikke bare hjalp det med en endeløs shine i pelsen, friske ledd og immunsystem, men også på selve hesten sitt liv! Ho viser mer vilje til å samarbeide og til å finne ut av en løsning sammen!
Inflaboost: hjelper med en betennelsesdempende omega-3 fettsyre. Inflaboost DHA har ingen karenstid og er produsert av ren,vegansk mikroalge for å opprettholde ernæring så bra som mulig! Dette hjelper også blant annet mot: gasskolikk,tarmbetennelse, laminitt, EIPH, bedre luftveier og økt blodsirkulasjon for toleranse i trening.
Activ mineral: Activ Mineral frigjør hestens naturlige potensial til å prestere. Det vil merkes ved at hesten får sterkere høver og skinnende pels. Det inneholder aminosyrer, mineraler og sportsstoff med høy biotilgjengelighet som lettere absorberes i hesten! Ingen sukker, salt eller andre stoffer er tilsatt! Dette hjelper også blant annet mot: bedre matlyst, bedre form og mindre kløing!🤩
Jeg anbefaler virkelig å sjekke ut produktene dems!! De gjør susen🌟 Jeg gleder meg så mye til veien videre og jeg er så stolt over å få ha en så god hjelper ved siden av meg på veien som cross country herbs!
Frida og Ronja – Grimstad
activ mineral, cross country herbs, bedre hår for hesten

Malene Haugedal med hesten Vidar - Stall Trykkerud

“My horses have gotten supplements from @mineralsbynordic for several weeks now🙌 We are really happy with the results, and i’m really excited to see the summer fur. I think that will be very shiny🤩
The mane and tail also looks really good.
Viðar can be a tricky one to feed, he always get’s tired and i haft to change the meal for him to eat it all 🙉 But now he is really excited for dinner, and been like that for several weeks. He eats it all!!😄 Finally.
Also the grooming products it’s a winner. The hoof oil smells soo good, and has the perfect consistency. Multi Serum and Multi Glow is all you ever need to deal with your horses mane and tail. 🤩 And you don’t need much, that’s the good thing💥
I’m really happy to have a cooperation with them through @crosscountryherbs 🤗 If you live in Norway you order your products from them🤗”

Sagahestar Bergkåsa -Telemark

Hvor mange hester har dere i trening?

Det varierer mye, vanligvis har vi ca. 20 hester i trening. Nå i høst har vi hatt det litt roligere og har rundt 15 hester i gang. 

Morsomste minner

Det har vært blitt mange gode minner opp igjennom årene. I år har nok det beste minnet vært på Norgesmesterskapet da jeg ble tildelt dommernes “Feather prize” for god og harmonisk ridning. Det er en utmerkelse som står veldig høyt, og som jeg er utrolig stolt over å ha mottatt. 

Høydepunkter på merittlisten?

2x gullmedalje Nordiskmesterskap 2010.
Bronsjemedalje VM 2013.
15x gull fra Norske mesterskaper fra 2008-2013

Hva fikk deg til å teste Minerals by Nordic’s produkter

Vi fikk mulighet til å være produkttestere for Crosscountryherbs vinteren 2021. Etter å ha lest litt om produktene og andres erfaringer var vi veldig spente. Vi valgte å teste produktene på hester som hadde litt forskjellige problemer, for eksempel mugg, rasp, fyllinger i seneskjeder og fordøyelsesproblematikk. Etter et par måneder kunne vi se forbedringer på alle hestenes problemområder – noe som selvsagt fikk oss til å ville fortsette med produktene!

Hvordan jobber dere generelt med hestene både forebyggende og forberedende?

Vi er nøye på fôrkvalitet og fôringsrutiner, alle hestene våre som er i trening får Active mineral og Inflaboost DHA. Vi trener hestene variert og oppbyggende, med fokus på å bygge styrke og kondisjon. Vi har også tett oppfølgning av hovslager, veterinær og fysioterapeaut til hestene. 

Kan dere knytte noen spesifikke forbedringer på hestene som bruker Activ Mineral & Inflaboost DHA?

Vi ble veldig interesserte da vi leste alle positive anmeldelsene fra brukere og fikk se før/etter bilder. Dette virket som et produkt som faktisk gjorde en forskjell, og det har vi også merket på våre hester. Pelskvaliteten ble bedre, hestene ble utrolig blanke og fine, og de hestene som hadde problemer med mugg og rasp ble raskt bedre. I dag har vi ingen hester med hudrelaterte problemer. Vi ser også en forbedring på hestenes høver og allmenne tilstand. 

Vi har noen hester som stadig hadde fylte seneskjeder og en hest som hadde fordøyelsesproblematikk. Etter at vi startet med Inflaboost ble hesten med mageproblemer helt fri for plagene, og at hestene som før hadde løs avføring ble bedre. Vi merket også at hestene som fylte i benene hadde betydelig bedring etter å ha fått Inflaboost DHA. 

Noe annet du vil fremheve med de andre kosttilskuddene du har prøvd?

Vi har kun testet Active Mineral og Inflaboost DHA, og opplever at dette er en veldig god kombinasjon for våre hester.

Hva er favorittpleieproduktene i stallen og hvorfor?

Alle groomingproduktene fra Minerals by nordic er av veldig høy kvalitet, men de vi liker aller best er hovoljen, glow shampooen og glow sprayen! Hovoljen er særlig god, tørker fort og virker styrkende for høvene. Glow shampooen og glow sprayen “setter prikken over i’en”, de gjør hestene fantastisk blanke og fine. Etter vår mening er dette de beste groomingproduktene på markedet! 

Suksessrik travkusk Gøran Antonsen bruker Minerals by Nordic

Cross country herbs, blogg, lær om hest, hund og katt,

Stall Göran Antonsens høydepunkter med Lionel

​Olympiatravet 2017

NM i 2017, 2018 og 2021

Seier i kvalifiseringheatet til Eliteloppet 2018

Andreplass i VM på Yonkers i 2018

Prix de Paris på Vincennes i 2016

Tredjeplass i Prix d’Amerique

Tilbakemeldinger fra kunder

Stall Stumne – Merete Viksås – tilbakemelding på Inflaboost:
Monster Merete har fått veldig fin pels uten nupper og kviser etter at hun begynte på Inflaboost. Hun har mye større appetitt og det ser ut som om hun nyttiggjør seg maten bedre. Nå spiser hun også rette etter løp. Jeg er veldig fornøyd
Merete Viksås
 
Fred Ove Grande: Dette er den beste potesalve for hund og er så fornøyd. Kjøpte denne type i Sverige for flere år siden og hadde den i mange år, var så drøy! Min hvite gjeterhund har den vært helt perfekt for. Aldri hatt noe problem med potene sommer som vinter 100%
Fred Ove har brukt Tjärsalva, men det finnes også en liten boks som heter Tassalve (potesalve)
Mvh Fred Ove Grande
 
Hege Tidemandsen er en av Norges beste hopprytter. Konkurrert og representert Norge internasjonalt både individuelt og i lag. Vi er veldig glade for at hun ønsket å være med å teste produktene fra Minerals By Nordic.
I samarbeid med @mineralsbynordic har jeg testet ut noen tilskudd i vinter, med god effekt!
#Inflaboost DHA, har naturlig betennelsesdempende egenskaper, og kan hjelpe mot flere typer problemer som hesten har. Et viktig punkt for meg er også at det ikke har karenstid! Slik at jeg trygt kan bruke det på mine konkurransehester.
Carvis (15 år) har i løpet av vinteren begynt å invitere mye mer til lek i paddock, er mye mykere fra start under ridning og har mer naturlig bydning. Han har aldri vært så fin å ri som nå!
Vi har også testet på vår ene skolehest Amy, som har hatt magesår, er veldig hormonell og periodevis har fryktelig rennende avføring. Hun har blitt SÅ mye bedre i magen, og mer eller mindre all avføring er fast! Hun har mye mer ork på ridetimene, og virker mye mer tilfreds i egen kropp.
 Hege Tidemandsen
 

Sagahestar Bergkåsa: 

Activ mineral: 
Vi er veldig fornøyde med fôrtilskuddet Activ mineral, og har på kun én måned sett bedring i hestenes pelskvalitet i form av en tykkere, mer robust vinterpels. To av våre hopper slet med rasp på bakbeina etter en veldig våt høst. Vi har prøvd alle de vanlige behandlingsmetodene uten bedring, men etter kun 10 dager med Active mineral var raspen borte! Produktet er drøyt i bruk da man kun trenger en liten måleskje for å dekke hestens behov, og det virker som at hestene liker smaken av det. Hestene som har fått fôrtilskuddet virker energiske og motiverte under trening. 
Inflaboost: 
Etter å ha testet Inflaboost DHA på flere av våre hester har vi merket bedring i hestenes helse på flere måter. Særlig en av hoppene våre som hadde en lengre periode med magetrøbbel med flere kolikkanfall har vært symptomfri etter vi startet å fôre med Inflaboost DHA. En annen hoppe som lett kan fylle i seneskjedene hadde betydelig bedring etter kun én uke med bruk av Inflaboost DHA, de siste tre ukene har hun vært helt fin uten fyllinger. Hestene som har fått dette fôrtilskuddet virker generelt piggere og motiverte under trening. Fôrtilskuddet er drøyt i bruk da man bare trenger en liten måleskje for å dekke hestens behov. 
Vi er som du forstår veldig fornøyd med produktene så langt, og er veldig spent på effekten over tid. Om du har det inne vil jeg gjerne kjøpe en boks med Activ mineral 8 kg og en boks med Inflaboost DHA 3,5 kg. 
Mvh
Liv Runa 
 
Klinikk-Soleo AS har hatt et tett og nært samarbeid med Cross country herbs i mange år. For oss som jobber med dyr er det viktig å ha CCH med i teamet! Mange av våre pasienter trenger det ekstra for å oppnå  og vedlikeholde god helse. Vi har alltid opplevd CCH solid med enorm kunnskap og ikke minst løsnings orienterte . Vi ønsker alle optimale resultater innen helse. Vi anbefaler CCH på det varmeste .
Med hilsen
Daglig leder
Marie Tobiassen
Klinikk-Soleo as
www.vthu.no
Veterinær – Jeanette Adler 
Jeanette Adler – Veterinär & EDO® “Veterinären & EDO® som rekommenderar Minerals by Nordic” ”- Jag möter många olika typer av hästar som använder Minerals by Nordics produkter. De hästarna är alltid fina i muskler, päls och presterar verkligen bra säger veterinär Jeanette Adler. ” -Jag är väldigt begeistrad i Mineral by Nordics mineralblandning Activ Mineral. Den är enkel att fodra och är en blandning av de nödvändigaste mineraler, spårämnen och aminosyror där hästen tar upp vad den har behov av och därefter själv reglerar balansen i kroppen. Jag gillar att fodra med högkvalitativa råvaror utan utfyllnads ämnen, till fördel för hela hästens system. Mina egna hästar är i riktigt bra mentalt och fysiskt skick, både döttrarnas Shetlands ponnyer, våra avelsston och ridhästarna äter alla produkterna.” Jeanette Adler är veterinär och osteopat som åker runt och behandlar hästar i Danmark, Tyskland, Sverige och Norge. Jeanette utbildades ursprungligen som veterinär 2009 och har arbetat som veterinär i Danmark och Skottland. 2015 tog hon även examen som Equine Osteopath EDO® vid “The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education”, certifierad av IREO.* Därefter har Jeanette även jobbat som lärare i Osteopat utbildningen. Jeanette har i många år tränat upp unghästar och hopphästar samt tävlat på nationell nivå i hoppning.
Osteopat og Dyrelege Jeanette Adler
Hunden Toller
Fantastiske urter! Begynte med dette da min ene Toller fikk kronisk leddbetennelse og dette har gitt god støtte i behandlingen av dette. Han går nå på disse fast og vil fortsette å gjøre dette, da vet jeg som hundeeier at leddene hans får det de trenger! Min andre toller på åtte år får også dette forebyggende hver dag, og siden vi begynte har jeg merket stor forskjell,han er som valp igjen! Produktene anbefales på det varmeste! Linn Kristin Brymer Abrahamsen – Tønsberg

Mer informasjon om Prime Pet Bone&Joint

Bodhi – Engelsk Mastiff- Skien 
“Our English Mastiff Bodhi has suffered with allergies for years. We have worked with diet, medicines and lifestyle to try to improve his situation but no luck. It was even suggested we should prepare to put him to sleep if his quality of life began to suffer anymore. We contacted Lynette at Cross Country Herbs for help. She suggested we try their liver detox formula. After a few weeks of use, we saw major improvement and after a few months, most of his symptoms were reduced to nearly nothing. We have had some weeks between re-orders of the formula and amazingly his progress has remained stable without the herbs. We are definitely looking forward to continuing with her herbs and seeing how much stronger he can get. Without exaggeration I can say her knowledge and herbs have dramatically improved Bodhi’s life, if not literally saved it.” MVH/BR Julie Loomer

Flere finner du når du klikker på linken nedenfor.

Referanser til Herbs of the WorldTilbakemeldinger fra kunder

Referanser til SkogsapoteketTilbakemeldinger fra kunder

 
 
 

Vetcur Biotec

Her her en tilbakemelding på Cur 1 og DiVet
Cur1 og DiVet
Marco is a Columbian top level dressage rider by heart. Living in Wellington, Florida he has decades ago, dedicated his life to horses and dressage.
Marco explains his amazing experience with the products from VetCur.

DiVet

Carol Cohen, passionate rider and horse lover, owner of the extremely beautifull Two Swans Farm in Welington, Forida provides her experience with DiVet for horses. Carol is part owner of the famous stallion Come Back II and is a well-known supporter and promoter of dressage.

 

ViVet urtemineraler
Lovende OL rytter 2020 bruker ViVet